Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

Fotos del primer partit de P5

Més de 50 persones, nens, entrenadors i familiars, han gaudit del debut en un partit d'handbol

El passat dimecres 30 de maig va ser un dia especial pels nostres esportistes més joves: els nens i nenes de P5. L'equip entrenat per en Jan Rovira i l'Abel Naranjo va fer el seu primer partit d'handbol.

Aquest debut va ser en un partidet amistós a l'hora d'entrenament, entre els propis jugadors de l'equip.

La primera vegada

La mascota del club, la girafa Esteveta, va fer acte de presència per desitjar sort als nens i nenes abans de començar el matx.

Es van jugar quatre parts de deu minuts, amb cronòmetre i porteries oficials, arbitratge, etc. Els nens i nenes, per ser el seu primer partit, van mostrar un molt bon nivell d'handbol i el partit va ser tan renyit que al final va acabar en empat.

En acabar el partit, membres del cos tècnic, jugadors, pares i mares van berenar distesament a la terrassa del pavelló i cada nen va ser obsequiat amb una pilota i una samarreta d'entrenament del club.

Sens dubte, va tractar-se d'una jornada molt emocionant per l'equip amb més futur de tot el club.

Les properes setmanes

Els entrenaments que queden, abans no finalitzi la temporada, serviran per continuar fent partidets i que els nens aprenguin a jugar la pilota de pressa i agafin les nocions bàsiques del joc col·lectiu, tot un repte per als entrenadors, amb els jugadors d'aquesta edat.

 
 
 
 
Compartir al facebook! delicious technorati yahoo latafanera remou-me menéame
 

Per fer un comentari primer has d'estar validat

 
Tornar
 
Patrocinadors
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: