Validar-se
Adreša d'e-mail Contrasenya
 

Carta del capitÓ del Primer Equip

Benvolguts Santestevencs,

Avui fa justament una setmana que es varen disputar les fases. Recordo perfectament els nervis que vaig tenir al llarg de tot el dia. Les hores no passaven, els minuts eren molt lents i els segons eterns. Tot aquest temps fins el moment del partit, desitjava que passés d’una vegada. Un cop va arribar el partit, tots aquests nervis es van convertir en màgia. Màgia perquè passava per les nostres mans  quelcom tan desitjat des de fa anys. Màgia perquè divendres, dissabte i diumenge als “Quatre Hereus” es va viure, percebre i respirar aquest sentiment. Ara sí, volia que el temps no passés i que cada minut al pavelló fos etern.

M’omple d’orgull haver pogut participar d’un fet històric per al club. Ser el capità de l’equip que ha quedat Campió de Lliga Catalana i ha ascendit a 1a Estatal, mai ho hagués pogut arribar a imaginar. Som privilegiats d’haver realitzat aquesta gesta, impensable quan el sènior va tocar fons a 3a Catalana fa uns anys. Estic orgullós de compartir vestidor amb un equip de jugadors de Sant Esteve, amics entre nosaltres i amb un talent descomunal. Orgullós de fer feliç a persones que comparteixen amb mi aquest sentiment de pertinença a un club que m’ha donat tant.  

Permeteu-me que miri enrere, des del dia que vaig entrar per primera vegada al pavelló i fins a dia d’avui,  han passat ja vint-i-una temporades. Com molts altres nens, vaig començar a jugar handbol perquè hi jugaven els meus amics, però sobretot els meus germans grans, en Sergi i en Marc. Al llarg de tots aquests anys m’he farcit de moltes vivències que m’han fet créixer com a jugador i com a persona. He compartit vestidor amb jugadors que han estat entrenadors meus i, des de fa uns anys, comparteixo vestidor amb jugadors que he entrenat jo.  Aquest fet, per a mi és molt valuós. També he tingut l’oportunitat d’anar a jugar a un altre club d’un “status” i categoria superior. Però sempre he tingut clar que Sant Esteve és casa meva i com aquí no hi estaré enlloc perquè aquí és d’on han sortit totes les meves arrels que m’enriqueixen dia a dia. El cap de setmana passat, vaig tornar a percebre i sentir  tot el que representa aquest club i l’handbol per a mi, veure les cares de felicitat de tantes i tantes persones em fa reafirmar que sóc un  autèntic privilegiat.

Per últim, vull agrair a totes les persones que han fet possible que es visqués un cap de setmana tan inoblidable; des dels jugadors i el cos tècnic, a tots els entrenadors i ajudants que fa tants anys que estan fent una feina excel·lent, junta directiva, president, ajuntament, col·laboradors, patrocinadors i el munt de voluntaris que van ajudar i que van demostrar un gran nivell organitzatiu. 

Evidentment, no voldria acabar sense recordar “Els Quatre Hereus”, Marc, Quim, Francesc i Oriol, sempre us tinc presents. Som la vostra herència. En Pau Bosch, ex-capità i  persona que em va cedir la capitania, m’ho va deixar ben clar i és el meu deure tenir-vos sempre amb nosaltres. No en tinc cap dubte que així ho faré, ni puc ni us vull oblidar.

Gràcies a tots per fer-ho possible.

Jordi Planas Molins, 20 de maig de 2016.

 

 
Tornar
 
Patrocinadors
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: