Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

4 dies de jornada

Prèvia de la jornada (11 i 12 de febrer de 2017)

La jornada d'aquesta setmana s'allarga durant 4 dies, ja que des de dijous fins a diumenge hi ha partits.

Així doncs, la jornada comença avui amb un partit que tenia pendent l'Aleví Masculí a Les Franqueses, serà un dels dos partits que disputarà aquest cap de setmana. Divendres per la seva banda, s'adelanta el partit del Prebenjamí. Es tracta d'un miniderbi que es disputarà a Sant Esteve a les 17:30.

Dissabte la jornada es concentra al matí amb un total de 6 partits. Inicien la jornada l'Aleví Femení i el Benjamí Blanc a les 9h, on reben el Cardedeu i Mataró respectivament, buscant una victòria que enguany costen d'arribar. Seguidament dos partits més, el Benjamí "A" i el Blau reben el Granollers i Parets. Sense dubte, dos partits d'alta intensitat on els santestevencs mostraran el seu nivell. Els partits de minihandbol, s'acaben i donen lloc a dos partits femenins. En primer lloc, "les infantils " reben un equip lleidetà que es troba amb la mateixa situació que les noies de Marc Morales i Juli Gómez. Veurem quin equip suma els primers dos punts en aquesta nova fase. Finalment, i per tancar el matí, el Juvenil Femení imbatudes aquesta nova fase reben el Cooperativa St Boi, on l'objectiu sembla clar: obtenir de nou els dos punts.

Per tancar els partits com a local, el Juvenil Masculí rep el Sant Cugat, dos equips que han passat amb pocs punts i que volen sumar per escalar posicions entre els millors de Catalunya.

Pel que fa els partits com a visitants, en tenim molts i de molt interessants. L'Infantil i Cadet Masculí volen continuar la bona ratxa a Girona i St Quirse respectivament. Els tres Sèniors tenen desplaçament molt complicats. Dissabte el femení viatge a Barcelona en busca de la victòria que se'ls hi va resistir com a locals en la primera volta. El Sènior "B" va a terres gironines buscant una nova victòria fora de casa que els mantindria a la lluita per l'ascens directe. I, diumenge, el Sènior "A" va a St Quirse en un partit dificilíssim amb un dels candidats als primers llocs de la classificació.

I no voldríem acabar la prèvia sense el partit de la jornada. Ni més ni menys que el Cadet Femení. Lluita directe per la primera plaça del grup. Competeixen primeres contra segones, és a dir, Sant Cugat i Sant Esteve diumenge a les 11h. Partit trepidant i d'alt nivell. Esperem bones notícies d'aquest i de la resta de partits de la jornada. Molta sort! 

 
Tornar
 
Patrocinadors
 

© 2019 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte