Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

S'apropa una jornada molt entretinguda!

Prèvia de la jornada (18 i 19 de febrer de 2017)

Aquest cap de setmana ens depara de nou una jornada molt entretinguda amb partits ben diferenciats en que alguns es posa en joc més que dos punts.

Inicia la jornada als Quatre Hereus l'Aleví Masculí a les 11:30 davant el Vilamajor. A priori és un partit igualat on els santestevencs mostraran les seves armes per a vencer l'equip de l'altre costat de la muntanya. Seguidament, arriba el Cadet Femení ple de moral després d'empatar al camp del líder. Rep el Cerdanyola i esperem que els dos punts es quedin a casa.

A la tarda molt en joc. Per una banda el Sènior "B" que arriba amb bona dinàmica, rep el Vallag (2n classificat a 2 punts dels santestevencs) a les 16:15. Si l'equip d'en Jacob i en Juli guanya el partit, es posaran en places d'ascens directe. Posterioment, a les 18h partit dificilíssim del Sènior "A", ja que els visita el Sant Martí Adrianenc amb una dinàmica molt positiva, contraposada amb la dinàmica dels locals. Tot i així, l'equip vol mostrar bona imatge i lluitar per aconseguir puntuar.

La jornada segueix el diumenge amb tres partits, els tres equips que possiblement arriben amb la millor dinàmica del club. Ni més ni menys que l'Infantil Masculí, el Cadet Masculí i el Juvenil Femení. A priori, l'infantil i les juvenils tenen un partit més còmode davant la Salle Bonanova i l'Esplugues. Per altre banda, el Cadet, rep el Sarrià on possiblement és el partit de la jornada. Es tracta de ni més ni menys de derrotar un dels dos líders del grup i tenir la possibilitat d'entrar a una de les quatre places que donen lloc al TOP-4. Així doncs, molt en joc el que hi haurà aquest partit i a la resta de partits que es disputaran dissabte i diumenge als Quatre Hereus, per intentar fer un petit homenatge en aquesta data tan senyalada per la història del club després de 18 anys de l'accident.

Pel que fa els partits fora de casa, el Juvenil Masculí busca millorar la 8a plaça que té actualment, davant Les Franqueses i el Sènior Femení que té un viatge complicat i llarg a Ascó. La resta de partits ja són de minihandbol; els quatre equips Benjamins i l'Aleví Femení buscaran pel Vallès Oriental un resultat positiu i l'equip Prebenjamí s'ha vist obligat a ajornar el partit per falta d'efectius. BONA JORNADA A TOTHOM! 

 
Tornar
 
Patrocinadors
 

© 2019 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte