Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

Aquest dissabte celebrem la Cloenda del CEVO a Sant Esteve

El CH Sant Esteve aquest dissabte 3 de juny, organitza la cloenda del Consell Esportiu del Vallès Oriental. Enguany es realitza a Sant Esteve de Palautordera, ja que en motiu del 60è aniversari de la seva formació el club veu ideal celebrar-ho tots junts, practicant aquest esport que tan apassiona en aquesta localitat.

Es tracta de la festa final de la temporada en què tots els equips de la lliga del Vallès Oriental viuran en primera persona d'una sèrie de partits en diferents superificies. Jugaran partits al pavelló, a l'escola Vallmanya i al Complex Esportiu Júlia, on els nens i nenes tindran la oportunitat de jugar a handbol platja i handbol herba en una pista de 40x20m. Aquests partits aniran acompanyats d'inflables i activitats recreatives perquè els jugadors gaudeixin d'un matí ple de diversió.

S'han inscrit un total de 74 equips, això significa més de 700 jugadors i jugadores que donaran punt i final a la temporada. El club espera que la jornada es desenvolupi amb total normalitat i tothom gaudeixi de la festa.  

 
Tornar
 
Patrocinadors
 

© 2020 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte