Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

El centre d'atenció dividit a Vendrell, Roca i Sant Esteve

Prèvia de la jornada (3 i 4 de juny de 2017)

Els apassionats de l'handbol i del CH Sant Esteve viuran un cap de setmana ple d'emocions i ple de vivències en què pot ser un cap de setmana únic.

En primer lloc, el club organitza la cloenda del Consell Esportiu del Vallès Oriental. Es tracta del final de festa de la temporada de minihandbol, on la majoria d'equips de la comarca, participen a la jornada. Prebenjamins, benjamins masculins i femenins i alevins masculins i femenins, amb un total de 75 equips inscrits i més de 100 partits al llarg del matí focalitzarà el minihandbol de tota la comarca a la nostra població.

Per altre banda, el benjamí femení no podrà gaudir de la cloenda, però si d'una experiència única, ja que els millors equips de Catalunya, entre ells el CH Sant Esteve, es reuneixen a Vendrell per a disuptar les Fases Nacionals. De ben segur que l'equip mostrarà el millor d'elles mateixes i deixaran empremta a Vendrell. Recordem que l'equip benjamí femení arriba aquesta cita imbatut i aquestes fases són un premi a la trajectòria d'aquest any.

Finalment, diumenge per la tarda, l'equip juvenil femení té cita a La Roca. A les 17h es disputa la tornada de les semifinals de Copa Catalana, defensant el resultat favorable de l'anada (34-31) i demostrant l'alt nivell mostrat al llarg de la temporada i el potencial dels equips femenins del club. Veurem com es desenvolupa el partit!

La resta de partits de la jornada, en general hi ha poques coses en joc. Ara bé, tots i cadascun d'ells lluitaran per la victòria: el cadet masculí davant el St Quirse dissabte a les 17h, posteriorment el sènior "B" juga davant el Llavaneres a les 18:45 i el juvenil masculí tancarà el seu camí de la copa a la seva visita a Les Franqueses. Finalment, el diumenge a les 11h, l'infantil masculí juga a casa davant el GEIEG. 

 
Tornar
 
Patrocinadors
 

© 2020 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte