Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

Els equips alevins ja coneixen els seus entrenadors

L'estructura esportiva està anunciant al llarg d'aquesta setmana i la propera, els horaris dels equips de P3, P4, P5 i minihandbol i els entrenadors de cadascun dels equips. A més a més, dels horaris i entrenadors es dóna a conèixer la nova estructura esportiva del club i es transmet la continuació del model i filosofia de joc iniciat la passada temporada. 

Dimecres el club va comunicar que l'Aleví masculí de 1r any (actual benjamí masculí "A"), realitzarà una reestructuració a nivell d'entrenadors de cara la temporada. D'aquesta forma el cos tècnic format per Jordi Planas, Guillem Hernández i Marçal Marín deixa l'equip. El club està molt content de la tasca realitzada pels entrenadors al llarg de tots aquests anys, però creu oportú un canvi que estem segurs que beneficiarà l'equip. Aquest canvi, el liderarà en Pol Zamora (amb la col·laboració d'en Jordi Rovira) i dos ajudants d'entrenador encara per definir. Els horaris d'entrenament també varien ja que passen a entrenar dimarts i dijous de 18:15 a 19:45 i un tercer dia que agruparíem els dos alevins masculins els divendres de 16:45 a 18:15.

Pel que fa l'Aleví Masculí de 2n any (actual aleví masculí), l'equip no varia el primer entrenador, ja que continua amb el projecte de l'any passat liderat per Pol Colomé, però els ajudants d'entrenadors si. Causen baixa, en Pol Zamora i en Karim Anoro i s'afegeix a l'equip en Guillem Hernández i un ajudant d'entrenadors encara per definir. Com en el cas anterior, el club està molt content de la tasca dels tres entrenadors, però creu oportú uns canvis que de ben segur seran positius per l'equip. Els horaris d'entrenament seran idèntics als de l'aleví de 5è, és a dir, passen a entrenar dimarts i dijous de 18:15 a 19:45 i divendres de 16:45 a 18:15 conjuntament amb l'altre equip aleví. Aquest canvi és degut a que l'equip passarà a competir a la competició d'aleví experts que organitza la FCH. Aquesta competició, té com a principal característica jugar amb el camp gran (40x20m), d'aquesta forma requereix un entrenament més dur i específic i l'estructura esportiva creu que és imprescindible aquest tercer dia.

Dijous el club ha comunicat a l'aleví femení (actual benjamí femení) que els entrenadors Jordi Planas, Martí Castañé i Juli Serra no continuaran a l'equip la propera temporada. L'estructura esportiva està molt satisfeta de la tasca realitzada aquests anys i agraeix l'esforç dels entrenadors. En aquest sentit, el club està pendent d'assegurar el 100% qui seran els entrenadors/es de la propera temporada. Quan ho puguin confirmar, se'ls hi comunicarà. Pel que fa els horaris d'entrenament seran gairebé idèntics als d'aquesta temporada, únicament s'incrementa 15'. Així doncs, entrenaran dimarts i dijous de 16:45 a 18:15.

 
Tornar
 
Patrocinadors
 

© 2020 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte