Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

El CH Sant Esteve s'exhibeix a la Granollers Cup

El CH Sant Esteve s'exhibeix a la Granollers Cup, on els 5 equips participants en la GCUP 2017, han obtingut uns meritoris resultats

El CH Sant Esteve s'exhibeix a la Granollers Cup, on els 5 equips participants en la GCUP 2017, han obtingut uns meritoris resultats, destacant el Cadet Masculí aconseguint la 3a plaça.

La Granollers CUP és el torneig més important d'handbol del sud d'Europa i aplega equips de tot el món. Aquest any s'ha arribat a 353 equips de 17 països, entre d'altres Corea, Noruega, Rússia, Suècia, Dinamarca, Marroc, Espanya i França.

Des del Club Handbol Sant Esteve destaquem especialment l'Infantil Masculí, entrenat per Josep Mª Masip i l'Albert Hernández, que varen caure davant el finalista Happoel Rishon a Octaus de final. Igualment destacable el paper del Juvenil Femení, entrenat pel Pau Ventura i Marc Rodríguez, que varen caure a Quarts de final davant el campió el BM La Roca per un sol gol de diferència. Els altres 2 equips, el Cadet Femení no va passar de la fase de grups, i el Juvenil Masculí va arribar a setzens de final.

Menció a part l'extraordinari resultat de l'equip Cadet Masculí del CH Sant Esteve que ha aconseguit la tercera posició al prestigiós torneig de la Granollers Cup.

En el cas de la categoria cadet masculina la participació ha estat altíssima, amb més de 70 equips, disputant-se d'aquesta manera partits des del dijous fins diumenge. L'equip entrenat per Jordi Rosell i Pol Colomé, ha competit contra equips de Portugal, Noruega, Alumanya i Catalunya aconseguint arribar a la semifinal, on el millor equip d'Espanya, el BM Granollers, ha impedit els santestevencs de jugar la final somiada. L'equip va rebre en tot moment el suport d'una notariada afició. La gestia no seria rellevant, si tenim en compte que l'equip està format bàsicament per jugadors de primer any, que enfrontant-se a jugadors d'edat i físic superior, ha demostrat un saber estar insòlit desplegant un joc magnífic per la seva edat.

Aquest resultat és només la forma de constatar l'aposta del club per l'handbol base del poble, consolidant així el projecte que reivindica ser considerat un dels millors planters de Catalunya.

 

 

 

 
Tornar
 
Patrocinadors
 

© 2020 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte