Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

El club confirma els entrenadors dels dos equips cadet i del juvenil masculí

El club confirma els entrenadors dels dos equips cadet i del juvenil masculí

Després de l'èxit de la Granollers Cup 2017, la direcció esportiva del club dóna a conèixer més entrenadors de cara la propera temporada. És el torn dels dos cadets masculins i el juvenil masculí.

En primer lloc, el Cadet Masculí "B" (actual infantil masculí) continuarà en Josep Maria Masip i el club espera confirmar el seu ajudant d'entrenador. L'evolució al llarg de l'any ha estat molt positiva i, d'aquesta forma, el club creu oportú seguir amb el projecte iniciat la temporada passada. Aquest any però, l'equip canvia de categoria i el nivell de dificultat serà més elevat, ja que l'equip serà íntegrament de primer any. 

Per altre banda, el Cadet Masculí "A" i el Juvenil Masculí compartiran cos tècnic. D'aquesta manera en Jordi Rosell, en Pol Colomé i en Jacob López es faran càrrec dels dos equips en una temporada que promet emocions fortes. El cadet, amb jugadors íntegrament de segon any, aspira a classificar-se per lliga catalana i fer un bon paper aspirant al màxim, tal i com s'ha pogut comprovar a la GCup17. Pel que fa el juvenil, el club confirma que hi haurà equip, amb l'ambició màxima per tal de realitzar una gran temporada a lliga catalana. Els entrenadors es mostren convençuts de que amb treball, esforç i esperit competiu els dos equips poden rendir a un gran nivell. 

 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: