Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

El club confirma els entrenadors de l'Infantil i Cadet Femení

El club confirma els entrenadors de l'Infantil i Cadet Femení

Ja fa dies que les jugadores ja ho saben que en Juli Gómez i Laura Rodríguez seran els entrenadors de l'equip Infantil Femení. El mateix passa amb el Cadet Femení, en què Jordi Planas i Marc Rodríguez van anunciar fa aproximadament un mes que seran els entrenadors de l'equip.

L'Infanti Femení de la temporada 17/18 estarà format íntegrament per les jugadores de l'aleví de l'any passat, més les 3 jugadores que ja eren infantils l'any passat i aquesta temporada seran de 2n any. En total una plantilla de 13 jugadores, però que quatre d'elles encara seran d'edat aleví. El club, en aquest sentit, ha volgut prioritzar el grup que s'ha format aquesta passada temporada. Malgrat que algunes siguin més petites, tenen l'empenta suficient per jugar en una categoria superior i han demostrat un aprenentatge molt positiu en aquesta temporada i no serà cap obstacle jugar a la categoria infantil.

Pel que fa l'equip Cadet Femení, el club confirmat el 100% que hi haurà equip. Jordi Planas, l'entrenador i coordinador de la vessant femenina del club, argumenta que malgrat les baixes d'algunes jugadores, té la plena confiança que es formarà un equip amb garanties per realitzar una bona temporada. A dia d'avui l'equip, està format per 7 jugadores i manté contacte amb algunes jugadores per tal d'ampliar la plantilla. Tot i així, les tres jugadores infantil de segon any donaran suport al llarg de la temporada. D'aquesta manera el club manifesta obertament que hi haurà un equip de garanties tot i els rumors que hi havien al voltant de l'equip.   

La nota negativa de la temporada 17/18 ha estat el Juvenil Femení, ja que l'equip no s'ha pogut formar per falta de jugadores. El club assumeix la responsabilitat que li pertoca, ja que es tracta d'un fet que segurament s'hagués pogut estalviar si la gestió hagués estat diferent. Malgrat això, el club va oferir aquestes jugadores una alternativa diferent que les jugadores varen desestimar. Tot i així, el club no els hi tanca les portes, tot el contrari. Espera les jugadores la propera temporada per tal de tornar a formar un equip juvenil i aquelles que ja siguin sèniors que s'incorporin al sènior femení. 

Finalment, el Sènior Femení ja es varen anunciar l'Agustí Altimira i l'Albert Volart com entrenadors i l'equip a dia d'avui compta amb una plantilla de 14 jugadores. El club valora de forma molt positiva el número aconseguit de jugadores i espera que realitzin una gran temporada.

 

 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: