Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

Setmana de sorteigs

Els equips que aspiren a lliga catalana coneixeran els seus rivals així com els nostres sèniors masculins

Aquest dimecres es realitzen una sèrie de sorteigs que són de vital importància pel nostre club, per tal que el cadet i juvenil masculí puguin accedir a Lliga Catalana. El sorteig es realitzarà a Esplugues de Llobregat al Complex Esportiu les Moreres (Plaça de les Moreres s/n). Els horaris del sorteig són:

  • Cadet masculí serà a les 18:40. 
  • Juvenil masculí serà a les 18:30

El mateix dia, uns minuts abans, el sènior "B" també sabrà el calendari i grup en el qual quedarà enquadrat al llarg de la temporada. L'horari del sorteig és a les 17:50.

Pel que fa el Sènior Masculí "A" haurà d'esperar a dijous per tal de saber el calendari de la temporada. De moment, des del club, sabem que el grup serà íntegrament català format per 16 equips, ja que finalment el BM Granollers es quedarà un any més a 1a Estatal, perquè ha renunciat a la plaça i Bordils "B" l'han repescat. L'horari del sorteig serà a les 12:45.

Finalment, la resta d'equips que participen a la FCH com són el Sènior Femení, el Cadet Femení, l'Infantil Femení, el Cadet Masculí "B" i l'Aleví Masculí, els seus respectius sortegs seran el Setembre.

 

 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: