Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

El cadet i juvenil coneixen el camí a Lliga

El Cadet Masculí enquadrat al grup "E" i el Juvenil Masculí al grup"D"

El passat 19 de juliol es va celebrar a Esplugues de Llobregat el sorteig de la fase classificatòria a Lliga Catalana del cadet i juvenil masculí. El CH Sant Esteve aspira a classificar-se a les dues categories amb el juvenil masculí i el cadet masculí "A".

El Cadet Masculí "A" va quedar enquadrat al grup "E", juntament amb l'H La Garriga, el H Vilamajor i l'H Sant Cugat "A". Els tres partits es disputaran del 15 al 17 de setembre, en què els dos primers partits seran com a visitant i el tercer i últim es disputarà als "Quatre Hereus". El primer classificat del grup i cinc dels millors segons d'un total de set grups es classificaran a Lliga Catalana.

Pel que fa el Juvenl Masculí, va quedar enquadrat el grup "D", juntament amb l'H Igualada, l'H La Garriga i l'H Esplugues Groc. Els tres partits es disputaran del 8 al 10 de setembre, en que els dos primers partits seran com a visitant i el tercer i últim es jugarà als "Quatre Hereus". El primer classificat del grup i quatre dels millors segons d'un total de vuit grups es classificaran a Lliga Catalana.

 
 
 
 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: