Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

S'inicia la pretemporada

Els cadet i juvenil masculí i els sèniors "A" i "B" seran els primers equips a entrenar

La temporada 2017/18 s'inicia aquest dilluns 21 d'agost amb quatre equips estrenant el nou parquet dels Quatre Hereus. El cadet i juvenil masculí inicien la preparació de les fases a Lliga Catalana i el sènior "A" prepara un temporada que es preveu molt intensa.

El juvenil masculí és el primer equip a competir. Els dies 8, 9 i 10 de setembre l'equip realitza les fases per competir a Lliga Catalana davant el l'Igualada, La Garriga i l'Esplugues. Per tant, l'equip té tres setmanes d'entrenament per preparar-se el màxim per arribar amb les condicions òptimes per tal de classificar-se. Es tracta d'unes fases que marquen l'esdevenir de la temporada i és un objectiu clau per a l'equip.

El cadet masculí, per la seva banda, també participa a les fases de Lliga Catalana, però en el seu cas competeixen el 15, 16 i 17 de setembre. Els seus rivals seran La Garriga, el Vilamajor i el Sant Cugat. Pels cadets, també és clau fer una bona preparació per afrontar unes fases que es preveuen dures, però que l'equip està convençut de les seves possibilitats. 

Pel que fa els equips sèniors, el primer equip inicia la competició el cap de setmana del 16 i 17 de setembre. Per tant, quatre setmanes de preparació per arribar a la primera jornada amb les millors condicions possibles per afrontar una lliga que es preveu molt dura. El segon equip no inicia la lliga fins l'octubre, però compartirà amb el primer equips els entrenaments per realitzar una preparació exigent i ajudar el primer equip al llarg de la pretemporada.

La resta d'equips del club, no realitzen cap fases a l'inici de la temporada. Això provoca que la preparació no sigui tan exigent a l'inici de la pretemporada. Per aquest fet el cadet masculí "b" no inicia els entrenaments fins el 28 d'agost. L'infantil, cadet i sènior femení tampoc competeixen a cap fase i s'espera que la competició s'inici a l'octubre. És per això que aquests tres equips inicien la pretemporada la primera setmana d'octubre.

Pel que fa els equips de la base comencen els entrenaments el dimarts 12 de setembre, coincidint amb l'inici de les classes. 

 

 
 
 
 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: