Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

Presentació del Keeper-Simulator

Aquest diumenge 27 d'agost l'entrenador del nostre Club; Pau Ventura va presentar el seu projecte Keeper-Simulator.

En aquest projecte el Pau Ventura hi ha abocat tot el seu coneixement teòric handbol, després dels anys d'experiència com Entrenador en les diferents categories del Club Handbol Sant Esteve. Juntament amb la seva àmplia experiència professional com a desenvolupador de software . D'aquesta fusió neix Keeper-Simulator.

Keeper-Simulator es tracta d'una eina innovadora per a l'entrenament específic de porters d'handbol. En realitat és un simulador virtual, gràcies al qual el porter practica els jocs d'entrenament al seu nivell, sigui un porter de categoria prebenjamina, com els nostres porters de l'equip Sènior Nacional.
L'acte va comptar amb l'assistència de nombrosos entrenadors i jugadors del Club, així com de la seva Junta Directiva, així mateix cal destacar l'assistència de diferents personalitats del món de l'handbol, com el president de la Federació Catalana i exporter internacional Jaume Fort. Nombrosa també va ser l'assistència de porters i entrenadors de diferents clubs d'arreu de Catalunya, amb la finalitat de voler conèixer de prop les característiques d'aquesta eina innovadora.

El Pau Ventura per la seva presentació va comptar amb la col·laboració de dos porters de renom i membres de l'equip de monitors de Handporters, Com són: Andrea de la Torre (KH-7 BM Granollers, Divisió d'Honor) i Jordi González (H Bordils, Divisió d'Honor Plata). Ells van ser els encarregats de jugar a simulador per mostrar al públic la varietat de jocs i opcions què disposa.

L'esdeveniment es va poder seguir en directe pel canal de YouTube de Valonmano Con V, en el link trobareu la presentacio complerta;
https://www.youtube.com/watch?v=9dbyNarZyxk

 

 

 
 
 
 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: