Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

Prèvia de la Jornada, 13 i 14 de Gener

1a jornada del 2018

El club afronta la segona part de la temporada plena de reptes per assolir i amb l'objectiu de seguir creixent de la mateixa forma que ho està fent els últims anys.

La primera jornada de l'any està plena de partits a Sant Esteve. Obrirà la jornada el Benjamí Blanc a les 10 h davant La Roca. Posteriorment, es repeteix el rival però aquest casa serà el Benjamí Blau i, per tancar el matí a les 12.30 h l'Aleví Femení rebrà el Cardedeu. Es tracta de tres equips els quals estan en dinàmica positiva i liderant les seves classificacions i voldran continuar així aquest nou any.

A la tarda, l'Infantil Femení els visitarà el Sant Joan Despí a les 16.30 h. El resultat de la primera volta va ser clarament favorable a les santestevenques i esperem que aquest 2018 sigui també així. Posteriorment, a les 18 h el partit de la jornada. El Sènior "A" rebrà la UE Sarrià amb energies renovades i amb la il·lusió de trencar la mala ratxa de la temporada 2017/18. Ara bé, els gironins no semblen el rival més fàcil, ja que arriben amb una dinàmica molt positiva. Així i tot, l'equip no es rendeix. Finalment, per tancar la jornada del dissabte, a les 20.15 h l'H Llavaneres visitarà la pista santestevenca davant el Sènior "B". El filial arriba amb les mateixes sensacions que els homòlegs de l'"A" i voldran trencar amb aquesta dinàmica de finals d'any. Veurem si així és.

Diumenge tancarem la jornada setmanal amb tres partits. Per una banda l'Aleví Blanc rebrà Les Franqueses en un partit en què els nens liderats per en Pol Colomé voldran continuar liderant la classificació. Posteriorment, el Cadet "B" jugarà davant el líder, el Vilamajor, en un partit a priori desigual, però que s'haurà de demostrar a la pista. Finalment, el Sènior Femení tancarà la jornada a les 12.30 h amb el Pardinyes. Les del baix Montseny aspiren al tercer lloc de grup i la victòria serà fonamental per poder-ho aconseguir davant les lleidatanes que ja varen guanyar a la primera volta.

Pel que fa als partits fora de casa destaquem el Cadet A, que juga diumenge un partit dificilíssim davant el Granollers A. Juvenils i Cadet Femení també juguen fora davant Esplugues i Cornella i els tres equips Prebenjamins i l'Aleví Blau buscaran la victòria lluny dels Quatre Hereus.

Bona sort! 

 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2019 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte