Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

Prèvia de la Jornada, 27 i 28 de Gener

Jornada destacada pels equips de minihandbol

 
El protagonisme aquesta setmana són pels equips de minihandbol, ja que aclaparen la jornada als Quatre Hereus
 
Obrirà la jornada l'Aleví Blanc amb un derbi a les 10:30. L'equip vol continuar liderant la lliga, per tant doble motivació, tenint en compte que sempre és important guanyar als veïns. Posteriorment, arriben els prebenjamins. El Prebenjamí Blau, també líder de la classificació, rep el Granollers i el Prebenjamí Femení amb contínua evolució, rep Les Franqueses. Per tancar la jornada matinal, l'Aleví Femení el visita La Roca, en un partit a priori desigual, ja que les santestevenques són líders i les visitant, estan a la part baixa de la classificació. A la mateixa hora, possiblement el partit més igualat. Primer contra segon, és el mateix que dir Benjamí Blau contra Granollers. Un partit que es preveu vibrant.
 
A la tarda dos partits. Per una banda l'Infantil Femení, juga a les 16h davant el Sant Martí, en un partit amb gust a "revancha", ja que l'equip del baix montseny va perdre de forma molt ajustada. Per altre banda, el Cadet "A", juga a última hora de la tarda (20:30), davant el Molins de Rei. Es tracta d'un partit que l'equip està obligat a guanyar si vol mantenir esperances de classificar-se entre els vuit millors de Catalunya. Per tancar la jornada, diumenge el Sènior Femení tancarà la primera fase de la lliga, ja sense opcions de classificar-se. Ara bé, l'equip té molt present que el Sant Vicenç, va passar per sobre a la primera volta i vol obtenir una victòria per demostrar-se a elles mateixes que són capaces.
 
Pel que fa els partits fora de casa, destaquem el Juvenil Masculí, que en plena lluita pel TOP-4, juga davant el Molins de Rei, rival directe per obtenir la classificació. Els dos Sèniors es despacen aquesta jornada; el Sènior "A" davant l'OAR Gràcia Sabadell i el Sènior "B" davant el Valldoreix. Dos partits complicats, però tot i la mala dinàmica de resultats, els dos equips estan millorant el seu joc i la victòria està cada cop més aprop. Altres despaçaments són: el Cadet "B" a Cerdanyola, el Cadet Femení a Montbui, el Benjamí Blanc a Cardedeu i l'Aleví Blau a Les Franqueses. 
 
 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2019 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte