Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

Jordi Rovira nou entrenador del sènior "A"

Jordi Rovira Bancells substitueix a Pep Guirado com a entrenador de l'equip Sènior "A" del CH Sant Esteve de Palautordera.


El jugador, entrenador i coordinador dels equips d'handbol base, Jordi Rovira Bancells, és el nou entrenador del primer equip del Club Handbol Sant Esteve, en substitució de Pep Guirado. El president de l'entitat, Juli Gómez, i el coordinador dels equips masculins Jordi Rosell, l'han presentat aquest dilluns, 12 de febrer, a la nit, als jugadors. Jordi Rovira debutarà a la banqueta aquest dissabte al pavelló "Els Quatre Hereus" davant CH Esplugues.

Amb aquest canvi es vol trencar la dinàmica de l'equip, forçar un pas més en la intensitat de joc dels jugadors, en la recerca de l'actitud guanyadora, que ens han de portar a sumar punts. És tot un repte per a Jordi Rovira, però el seu caràcter lluitador, treballador incansable, junt amb els coneixements de l'handbol, esperant que es converteixin en encerts i èxits per l'handbol de Sant Esteve de Palautordera.

En Pep Guirado continuarà integrat en staff tècnic del club col·laborant amb els diferents equips i aportant amb el seu treball al creixement dels equips. El Club agraeix enormement la seva implicació, compromís, i el treball realitzat en aquests mesos amb l'equip Sènior "A".

 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2019 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte