Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

Comunicat del club (juliol 2018)

Benvolgudes i benvolguts entrenadors, jugadors i famílies,

El Club Handbol Sant Esteve, amb més de 60 anys d’història, endega ara una nova etapa. A partir d’un procés, actualment en marxa, d’ampliació i renovació de la Junta, iniciem un projecte de llarg recorregut que pretén:

• Modernitzar i professionalitzar la gestió del club amb rigorositat i transparència.
• Fomentar la participació i complicitat de jugadors, entrenadors i famílies.
• Crear una xarxa de col·laboradors que inclogui a totes les persones que s’estimen el club i poden aportar els seus coneixements i la seva experiència.
• Posar en marxa un Grup de treball metodològic que contempli aspectes físics i esportius amb els jugadors des de ben petits, corregint mancances i potenciant virtuts, amb l’objectiu de prevenir lesions i millorar els fonaments del joc.

En aquests moments però, el nostre esforç es concentra en acabar de completar equips i cos tècnic i preparar un bon inici de temporada. En aquest sentit, ens posem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte, recollir suggeriments i comentaris.

Treballem amb la il·lusió d'arribar a ser un club referent de bona gestió, de bon treball i estem segurs també de resultats. Comptem amb tots vosaltres!  

 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: