Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

El sènior femení, finalment, no es podrà dur a terme el proper curs

Després d'11 anys, des que es va refundar l'equip sènior femení del CH Sant Esteve, aquest proper curs no tindrem equip. La manca de suficients jugadores (problema que gairebé sempre ha tingut el club en aquesta categoria) ha estat la causa que, malauradament, no hi hagi equip la propera temporada 2018/19.

El club vol agrair la implicació de l'entrenador que havia de dirigir l'equip, Pep Guirado, així com de les pròpies jugadores. Tots han intentat aconseguir prou noies per fer equip i han estat a punt d'aconseguir-ho, però finalment no ha estat possible.

Les baixes d'algunes jugadores que portaven anys al club, sumades al retorn d'algunes jugadores que van arribar el curs passat, provinents de l'H Cardedeu, ha fet insuficient les incorporacions de vàries jugadores joves.

Moltes jugadores formades a Sant Esteve segueixen jugant en altres clubs de la comarca, cosa que significa que hem estat una bona escola d'handbol femení. A totes elles, els desitgem que segueixin progressant i gaudint de l'handbol i esperem que tornin a trepitjar la pista dels Quatre Hereus per fer-nos vibrar de nou.

A partir d'ara, des del club, farem el possible per seguir sent un referent en l'handbol femení i tornar a tenir equip sènior femení ben aviat.

 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: