Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

La remuntada èpica viscuda als Quatre Hereus explicada per en Jordi Planas

 El partit va començar amb un ritme molt lent per part dels dos equips, però el Sant Vicenç jugava a una intensitat més alta i es va veure reflectit en els minuts posteriors. Estàvem molt lents, i poc precisos en atac fet que ha provocat molts contraatacs per part visitant. Nosaltres en atac estàtic teníem moltes dificultats i així es va arribar a la mitja part amb sis gols per sota.


Les baixes que teníem en totes les posicions i el joc mostrat a la primera part eren arguments que no feien pensar amb una hipotètica remuntada. Però la veritat és que, la versió que havíem mostrat no era la versió del Sant Esteve i, amb aquesta mentalitat vam sortir a la segona part. Els primers minuts vam millorar en defensa, però no vam tancar el rebot, fet que l'equip visitant va aprofitar per distanciar-se del marcador. Les sensacions no eren gaire positives, però l'equip va elevar el nivell defensiu i l'encert de cara porteria. Vam avançar la defensa i els visitants ho van notar. Pèrdues de pilota, llançaments poc clars, van generar contraatacs i gols "fàcils". L'equip es va anar endollant, i aquest ritme defensiu no el va abandonar fins a finalitzar el partit. A més a més dels contraatacs, l'atac estàtic vam millorar l'encert a través del joc col·lectiu. Un parcial de 8 a 0 i de 12 a 2, va provocar que aquesta dinàmica s’estengués molts minuts i de l'11 a 20 en contra es va transformar en 25 a 22.


Finalment, a falta d'un minut i quan el partit estava quasi sentenciat, l'equip va estar més pendent del marcador, que de tancar el partit i van tornar les imprecisions. Els visitants es van posar a un sol gol quan faltaven 10 segons, però el marcador no es va moure més i el resultat final de 26 a 25, va clausurar una remuntada èpica i un ambient de les grans ocasions als Quatre Hereus. L'equip va sumar dos punts fonamentals per escalar posicions i sortir de la zona de descens

Un esforç enorme de tots!

 
Tornar
 
Patrocinadors
Cercador
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: