Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 

Inscripcions 2017/18

Les inscripcions de jugadors/es per a la propera temporada les fem la primera setmana de juliol.

Per què fem les inscripcions al juliol? Perquè tant les famílies com els entrenadors tinguin temps d'organitzar-se l'horari del curs vinent, abans de les vacances d'estiu. A més, les inscripcions dels equips a la federació es fan al juliol.

Atenció!

En primer lloc, llegiu el document "instruccions per a la inscripció" de la categoria corresponent.

En segon lloc, a l'hora d'omplir els formularis, heu de fer el següent:

Opció A) Imprimir-vos aquests PDFs que hi ha a continuació, omplir-los a casa amb lletra clara i portar-los signats (el dia corresponent a la inscripció de cada equip). Així ho han de fer tots els jugadors que no estaven jugant al CH Sant Esteve la temporada actual (2016/17).

Opció B) Si ja jugueu al club actualment, teniu els fulls disponibles a secretaria (amb les dades omplertes). Només els haureu de revisar i signar el dia de la inscripció.

Recordeu que, en primer lloc, heu de llegir i seguir el document "instruccions per a la inscripció" de la categoria corresponent.

 

Documents

 
 
Horaris d'entrenament 2016/17 (de P3 a 6è)   [PDF 97,11 KB] Instruccions per a la inscripció (P3, P4, P5, PREBENJAMÍ, BENJAM͍, ALEVÍ)   [PDF 202,25 KB] Llegir aquest document abans de fer la inscripció! Instruccions per a la inscripció (INFANTIL, CADET i JUVENIL)   [PDF 189,71 KB] Llegir aquest document abans de fer la inscripció! Instruccions per a la inscripció (SÈNIOR)   [PDF 186,46 KB] Llegir aquest document abans de fer la inscripció! Full d'inscripció en blanc (P3, P4 i P5)   [PDF 194,23 KB] Nous jugadors: imprimir i omplir aquest full // Els jugadors actuals teniu aquest full disponible a secretaria (amb les dades omplertes) Full d'inscripció en blanc (de prebenjamí fins a sènior)   [PDF 206,47 KB] Nous jugadors: imprimir i omplir aquest full // Els jugadors actuals teniu aquest full disponible a secretaria (amb les dades omplertes) Autorització paterna per jugar en categoria superior   [PDF 181,10 KB] Només infantils, cadets i juvenils. Deixeu l'apartat "competició" en blanc, ho omplirà el club. Autorització per recollir els nens a l'escola Vallmanya   [PDF 77,97 KB] De P3 fins a 4t de primària
 
Full per a la revisió mèdica (anamnesi) Només infantil, cadet, juvenil i sènior
 
 
Patrocinadors
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: