Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 
 • Fisioterapeuta del club

  José Zurita

  El club disposa d'un servei de fisioteràpia per atendre les jugadores i els jugadors del club. El servei que ofereix és el següent:
  Visites concertades (a Sant Esteve de Palautordera). Contactar via mòbil (millor whatsapp): 635 46 43 10 o via mail: jose.antonio.zurita@hotmail.es.

  • El cost de la visita serà de 10 € per a tots els/les jugadors/es del club (a partir de gener de 2016). Les atencions rebudes al pavelló (exploracions, embenats, etc) són de franc.
  • Pels familiars directes (pares, mares i germans/es) i entrenadors/es (que no siguin jugadors del club) la oferta és de 20 € la sessió.

  Abans de concertar una visita amb el fisioterapeuta, cal que l'entrenador de l'equip faci una petita exploració per confirmar si es tracta veritablement d'un problema o d'una simple càrrega física. Això és necessari per evitar que el servei es col·lapsi per massatges o descàrregues i es pugui atendre als jugadors lesionats que més ho necessitin.
   

   
 • Protocol en cas de lesió (FCH)

  Federació Catalana d'Handbol (a partir d'infantil)

  1.- URGÈNCIES:

  Trucar immediatament: 902 400 441 (t'indicaran el centre mèdic on anar).

  2.- URGÈNCIA CLÍNICA VITAL:

  Només en cas d'Urgència Clínica Vital es pot acudir directament al centre sanitari més proper.

  3.- COMUNICACIÓ DE L'ACCIDENT (NO URGENT):

  Primer: avisar al club (secretaria) el mateix dia de l'accident o l'endemà: 625 03 25 45. Ø Dins d'un període màxim de 7 dies s'ha de tramitar el full d'expedient. Ø Trucar al telèfon 93 293 39 15 (de dilluns a divendres de 9:00h a 18:00h).

  4. - AUTORITZACIONS

  Qualsevol prova o consulta, que no sigui d'urgències, ha de tenir l'autorització de la companyia.

   
 • Protocol en cas de lesió

  Consell Esportiu del Vallès Oriental (fins a infantil)

   
   
   
   
 •  
 
Patrocinadors
 

© 2020 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte