Validar-se
Adreça d'e-mail Contrasenya
 
 • Notícies

 • Carta del capità del Sènior A

  24/12/17
   

  En Jordi Planas, capità del Sènior A, felicita les bones festes i dona un missatge sobre l'equip

 • Tecnificació de Nadal (NO es durà a terme).

  22/12/17
   

  Des del CH SANT ESTEVE informem que finalment NO es durà a terme la Tecnificació de Nadal. Lamentem que no hagin arribat el mínim indispensable de jugadors/es per desenvolupar la nostra tasca correctament amb tots ells.

 • Festes de Nadal i Any Nou 2018

  22/12/17
   

  Com no podia ser pas d'una altra manera, el color blau destaca en la nostra felicitació de Nadal, enguany li donem un toc de color groc, per desitjar-vos que passeu bé, amb salut i en companyia dels qui estimeu, aquestes properes festes de Nadal i que tingueu una bona sortida i entrada d'any.

  Des del CLUB, voldríem que el pròxim 2018 sigui tan intens, i molt més positiu que aquest 2017 que ara s'acaba.

 • Prèvia de la Jornada, 16 i 17 de Desembre

  15/12/17
   

  Última jornada de l'any.

  La jornada està marcada per la triple jornada que té el Sènior "B". Divendres, dissabte i dimarts l'equip té l'oportunitat de sumar punts molt necessaris.

 • Sopar de Nadal d'Entrenadors/es

  13/12/17
   

  Els entrenadors i entrenadores del club el divendres 22 realitzaran el sopar de Nadal per tancar el 2017 i començar a preparar el 2018 amb il·lusió.

  Són aquelles ocasions que s'aprofiten per gaudir d'un bon ambient i que ajuden a mantenir la bona dinàmica de treball que tenim al CH Sant Esteve de Palautordera, això també ens demostra novament la bona salut de l'entitat.

 • La mainada de P3, P4 i P5 fan cagar el Tió de Nadal

  12/12/17
   

  La nit de Nadal s'avança al Club Handbol Sant Esteve de Palautordera. El dilluns dia 18 de desembre, farem cagar el Tió al pavelló amb la mainada de P3, P4 i P5

 • Crónica de la Jornada, 2 i 3 de Desembre

  08/12/17
   

  Comencem el desembre amb mal peu si no fos per la victòria del Cadet "B" tots els equips que competeixen a la FCH han patit derrotes, però si seguim treballant i entrenant com hem fet aquestes darreres setmanes els resultats a poc a poc arribaran.
  La part positiva són els equips CEVO, la nostra canalla setmana rere setmana ens fa sentir orgullosos amb els seus resultats, aquesta és la constatació de la tasca desenvolupada per tots els entrenadors i ajudants, i de la qualitat d'handbol que tenim a Sant Esteve.

 • Prèvia de la Jornada, 2 i 3 de Desembre

  01/12/17
   

  El Cadet "A" es desplaça a Sant Esteve Sesrovires amb un duel igualat per la lluita pels quatre primers llocs del grup.

 • El club organitza una tecnificació d'handbol

  30/11/17
   

  Els dies 27, 28 i 29 de desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener de 9 a 13h són els dies escollits per a desenvolupar-la.

  El CH Sant Esteve organitza durant les vacances de Nadal, una tecnificació d'handbol per a jugadors/es i no jugador/es del club per tal de millorar les habilitats i la tècnica individual de cadascú. S'organitzaran per grups en funció d'edat i nivell amb l'objectiu d'aprofundir el màxim possible en el treball específic que es realitzi.

  Per tal de participar a la tecnificació s'ha d'omplir el full d'inscripció i donar-lo a secretaria abans del 22 de desembre, o bé, a l'entrenador/a del vostre equip conjuntament amb els diners de l'inscripció. Els set dies de tecnificació tenen un cost de 60¤. També hi ha la possibilitat de venir dies puntuals. En aquest cas el cost és de 10¤ per dia.

  Per més informació podeu adreçar-vos a en Jordi Planas a través del correu: competicions@chsantesteve.cat.

 • Canvis temporals al servei de Consergeria al Pavelló "Els quatre hereus"

  30/11/17
   

  El conserge habitual del pavelló "Els quatre hereus" està de baixa, aquesta incidència ha coincidit en el temps, amb altres baixes del personal de la brigada municipal.

  (ampliació de la noticia a l'interior)

 •  
Pàgina12345678910
 
Patrocinadors
Cercador
Twitter oficial
Vols jugar a handbol?
Destaquem
Fes-te soci del club!
 

© 2021 | Club Handbol Sant Esteve de Palautordera
Contacte
Error en executar la consulta: