Enorme empat al camp de La Garriga

El Benjamí groc ha aconseguit un meritori empat aquest dissabte al matí al poliesportiu de Can Noguera a La Garriga.

Contra un equip físicament molt superior en alçada i edat, els de Sant Esteve han aconseguit un valuós empat, repetint marcador de l’anada a Sant Esteve, que els manté al més alt de la classificació, empatats precisament amb l’equip garriguenc.

Després...

Llegir més

CH Sant Esteve
fa 6 mesos

Avui 19 de març visita al sempre glaçat annex de Granollers, comença la fase final de la lliga.

S'han vist dos estils de jocs diferenciats dels nostres, un més pausat, treballat i defensat i un altre una mica més directe i sense control. 

L'adversari, una mica contudent en la defensa no ha frenat els atacs dels nostres, i no han caigut en el parany. El respecte, la disculpa...

Llegir més

CH Sant Esteve
fa 6 mesos

Nova victòria del Benjamí groc i visita al Palau Blaugrana.

Jornada rodona la que hem viscut aquest cap de setmana, on l’equip ha aconseguit una nova victòria per seguir amb una increïble ratxa d’imbatibilitat. 

Aquest cop al Pavelló Els 4 Hereus, davant el Granollers, i en un partit on l’equip local no ha acabat d’aconseguir desplegar el joc fluït al que ens tenen acostumats.

L’equip...

Llegir més

CH Sant Esteve
fa 7 mesos

Molt be Sant Esteve! A cada partit aneu millorant! 🤾🏾‍♂️🤾‍♀️🤾‍♂️ Bones jugades i gols. A seguir reforçant la defensa i a entrenar a tope! 

Pim pam pirulé sant Esteve Oé!

CH Sant Esteve
fa 7 mesos

Aquest cap de passat hem tancat la fase amb una doble jornada, ja que dissabte vam jugar contra Cardedeu i diumenge contra Granollers!


En el primer ens vam imposar per un 12-4 i en el segon el resultat va ser de 9-7 a favor del Granollers. 


El partit del Cardedeu ens va costar una mica i no vam saber trobar un bon ritme de partit tot i guanyar, en canvi a Granollers...

Llegir més

Miquel Corbinos
fa 7 mesos